english flag real estate investing gran canaria SPANISH-flag-GESTION-INMOBILIARIA-gran-canaria hungarian flag real estate investing gran canaria

INGATLAN KEZELÉS A KANÁRI-SZIGETEKEN

GRAN CANARIA

Ingatlanárak felfedezése Gran Canaria déli városaiban + árak Las Palmasban a fővárosban

Gran Canaria Ingatlan Árak: átfogó útmutató

Ismerje meg Gran Canaria nyüzsgő ingatlanpiacát, összpontosítva a déli városokra Maspalomastól Moganig, és tekintse meg az egyes városok átlagos négyzetméter árait.

Las Palmas áttekintés

Betekintést nyerhet Las Palmasba, Gran Canaria nyüzsgő fővárosába, amely dinamikus ingatlanpiacáról és kulturális gazdagságáról ismert.

Dél Gran Canaria főbb települési

Fedezze fel Maspalomas, Arguineguín és azon túl nyugodt és festői régióit, ahol az ingatlanok értékei tükrözik a nyugodt életmódot és a festői szépséget.

Ismerje meg Las Palmas varázslatos világát, Gran Canaria ragyogó gyöngyszemét

Las Palmas, Gran Canaria fővárosa, éppúgy csábítja az utazókat történelmi varázsával, mint modern pezsgésével. A város szívében elhelyezkedő gyönyörű tengerpartok, mint a híres Las Canteras, ideális helyszínt biztosítanak a napfürdőzéshez és vízi sportokhoz. A kulturális élvezetek kedvelői felfedezhetik a Vegueta óváros lenyűgöző építészeti örökségét és izgalmas múzeumait.

Fedezze fel az európai Floridát, amit Gran Canaria déli részén található

Maspalomas: Maspalomas lenyűgöző homokdűnéiről és élénk éjszakai életéről ismert, ideális célpontja lehet azoknak a vendégeknek, akik a pihenés mellett a szórakozást is keresik. Az ingatlanok itt különösen vonzóak a hosszú séták és a természet szerelmesei számára.

Arguineguín: Egy hagyományos halászfalu, mely ma már modern üdülőhellyé nőtte ki magát, kiválóan alkalmas azok számára, akik egy nyugodtabb, autentikusabb spanyol környezetre vágynak. Az itteni ingatlanok gyakran kínálnak csodálatos kilátást a tengerre.

Patalavaca: Patalavaca csendes, visszafogott atmoszférájú, lenyűgöző strandjairól és kis közösségéről ismert. Tökéletes választás lehet azok számára, akik el szeretnének menekülni a zsúfolt turistaparadicsomok elől.

Puerto Rico: Ez a város híres gyönyörű strandjairól és családbarát szolgáltatásaival. A számos sportolási lehetőség, mint a vízisí, búvárkodás, ideálisak az aktív pihenést kereső vendégek számára.

Tauro: Tauro, a golf szerelmeseinek paradicsoma, a Tauro Golf Klubnak köszönhetően. A környék csendes és békés, ideális hely azok számára, akik egy nyugodt menedékre vágynak.

Amadores: Amadores híres gyönyörű, fehér homokos strandjáról, amely a turisták körében nagyon népszerű. A helyi ingatlanok kiválóan alkalmasak a tengerparti nyaralásra vágyók számára.

Playa de Cura: Ismert a nyugodt hangulatáról és gyönyörű természeti környezetéről. Ez a hely tökéletes választás lehet azok számára, akik távol akarnak maradni a tömegturizmustól.

Mogan: Ezt a gyönyörű kis halászfalut gyakran a „kis Velencének” is nevezik a csatornákkal szabdalt belvárosa miatt. Mogan tökéletes hely azoknak, akik a helyi kultúrát és a csendes pihenést keresik.

Ingatlanárak áttekintése

Az alábbi adatok átlagérték számítással kerültek megállapításra. Egyértelmű, hogy minden ingatlan egyedi, így az alábbi árak csak tájékoztatásul szolgálnak. Minden egyes ingatlan rendelkezik az értékét befolyásoló tényezővel, ami az ingatlan értékét csökkenti, vagy emeli. Éppen ezért ingatlan vásárlás előtt mindenképpen érdemes szakértővel az ingatlan valós értékét felbecsültetni.

Las Palmas de Gran Canaria ingatlan árak

Las Palmas

Átlagár – 2024 április: €5,370

Maspalomas - Gran Canaria ingatlan árak

Maspalomas

Átlagár – 2024 április: €7,540

Maspalomas - Gran Canaria ingatlan árak

Arguineguín

Átlagár – 2024 április: €4,240

Patalavaca - Gran Canaria ingatlan árak

Patalavaca

Átlagár – 2024 április: €6,680

Puerto Rico - Gran Canaria ingatlan árak

Puerto Rico

Átlagár – 2024 április: €4,770

Puerto de Mogan - Gran Canaria ingatlan árak

Puerto de Mogan

Átlagár – 2024 április: €5,390

Fedezze fel Dél-Gran Canaria ingatlan galériáját

Fedezze fel Gran Canaria déli részén található ingatlanok varázsát és sokszínűségét válogatott képgalériánkon keresztül. Maspalomas nyüzsgő utcáitól Puerto Rico nyugodt tájaiig és Las Palmas nyüzsgő jeleneteiig minden kép megragadja e keresett helyek egyedi vonzerejét. Akár befektetést fontolgat, akár új otthonról álmodozik, ezek a látványelemek végigvezetik az utazást a sziget legkívánatosabb ingatlanain.

Fedezze fel ingatlankezelési szakértelmünket

Átfogó ingatlankezelés / menedzsment Gran Canaria -n

Mi az Ingatlan menedzsernél rövid távú bérbeadásra szakosodtunk a Kanári-szigeteken, különös tekintettel Gran Canaria nyüzsgő helyszíneire. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy maximalizáljuk az ingatlan kitettségét és bevételét, zökkenőmentes élményt biztosítva mind az ingatlantulajdonosok, mind a vendégek számára. Attól kezdve, hogy ingatlanát listázzuk az olyan legnépszerűbb foglalási platformokon, mint az Airbnb vagy a Booking.com, a vendégekkel való interakció minden aspektusának kezeléséig mi vagyunk az Ön megbízható partnere az ingatlankezelésben.

ingatlan kezelés a kanári szigeteken gran canaria kulcs átadás

Csapatunk elkötelezett a kiváló szolgáltatások nyújtása iránt, beleértve a vendégfogadást, a kulcsátadást, az ingatlan takarítását és az ágyneműcserét. Tisztában vagyunk a helyi piac árnyalataival, különösen az olyan kulcsfontosságú területeken, mint, Maspalomas, Puerto Rico, Tauro, Mogan és így tovább, így szakértők vagyunk az ingatlan értékének növelésében és a vendégek elégedettségében.

Személyre szabott menedzsment minden ingatlanhoz.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha szakértő ingatlankezelési szolgáltatásokat keres Gran Canaria déli részén, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az Ingatlanmenedzserrel. Arra specializálódtunk, hogy maximalizáljuk ingatlana potenciálját professzionális rövid távú bérbeadáson, átfogó vendégkezelésen és aprólékos ingatlan-karbantartáson keresztül. Forduljon hozzánk még ma, és megtudja, hogyan javíthatjuk ingatlanbefektetését.